Dokument

Ritning
Lokalbeskrivning

Kärrviolsvägen

Industri/Kontor/Lager, 1147 m2, Jönköping, Hedenstorp

Uppe på Hedenstorp i Jönköping finns det en nybyggd lokal med byggår 2019/2020. Lokalen är idag uppdelad i två mindre lokaler med en skiljevägg som separerar lokalerna. Lokalen i mitten av fastigheten uppgår till 459kvm och lokalen till höger uppgår till 688kvm. Den totala ytan blir då 1147 kvm. Den mindre lokalen är uppdelad i 324 kvm lager och 135 kvm kontor och den större lokalen är uppdelad i ca 618 kvm lager och 70 kvm kontor. Varje lokal har en port anpassad för lastbilstransporter och till lokalerna finns parkering samt en elstyrd grind som öppnas via telefonsamtal. Ut över detta är alla utomhus ytor asfalterade, fiber finns i fastigheten och oljeavskiljare finns.
Hedenstorp har ett mycket bra läge med dess närhet till Jönköping citykärna samt påfart till riksväg 47 mellan Trollhättan-Oskarshamn och 40 som går mellan Göte-borg-Vimmerby. Det finns nu tillfälle för verksamheter att etablera sig i detta framväxande industriområde. Det finns bra kommunikationer med busslinje 132 och 27.

Omgivning

Omgiven av industri

Planlösning

Lokalen är nybyggd år 2019/2020. Det finns två lokaler varav en uppgår till 459 kvm och den andra till 688 kvm. Möjlighet finns att montera ned en skiljevägg som avdelar de två lokalerna för att ha en större lokal. I kontoret finns det konferensrum, lunchrum, kontorsplatser, toaletter, omklädnings-rum, arkiv och tvättrum. I lagerdelen finns det port anpassad för lastbilstransporter. Fribärande takstol med 8 m frihöjd under takstol.

Kommunikationer

Hedenstorp har ett mycket bra läge med dess närhet till Jönköping citykärna samt påfart till riksväg 47 mellan Trollhättan-Oskarshamn och 40 som går mellan Göte-borg-Vimmerby. Det finns bra kommunikationer med busslinje 132 och 27.

Service

All tänkbar service finns i centrala Jönköping ca 5 minuter bort

Övrigt

Vid mer information, besök www.quadrent.se eller kontakta vår lokalförmedlare.

Kontakta Annonsör

Anders Mårtensson
0709-749995
anders.martensson@quadrent.se