A Odhners Gata 7

Lager, 801 m2, Göteborg

Kontor/lager/showroom med fina ytskikt och utmärkt läge i Högsbo, granne med Södra Änggården
OM LOKALEN
Välkommen till en representativ och välplanerad lokal med fina ytskikt. Ytan innehåller kontor, lager/produktionsytor eller showroom om totalt ca 801 m². Ytorna är fördelade på två plan, lager om ca 418 m² och kontor om ca 383 m², som nås via interntrappa. Lager/produktionsytorna är yteffektiva och lättillgängliga via lastkaj. RWC med dusch finns på båda våningsplanen.

Takhöjden i lagerdelen är ca 2,8 m, portens höjd är ca 2,2 m. Med fina ytskikt och härligt ljusinsläpp blir detta en lokal att trivas i. Lastkaj och innergård är inhägnad och låst nattetid, här finns även ett antal parkeringar. Parkering finns även på fastighetens framsida och sker i mån av plats.

Fastigheten totalrenoverades 2016/2017 och kontorsytan har en blandad planlösning med både öppna ytor och kontorsrum i varierande storlekar, lagerdelen är helt öppen med undantag för några pelare.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten har ett mycket bra strategiskt läge i Högsbo, granne med Södra Änggården. Den totalrenoverades 2016/2017 och fick då helt ny skrud både utvändigt och invändigt. Fastigheten består av två huskroppar och är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor, verkstad och några mindre förråd.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.

KOMMUNIKATIONER
-Busshållplats Olof Asklunds gata eller Beatrice Lesslies gata ligger ca 5 min bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min.

-Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

-För den bilburna finns parkeringsplatser invid fastigheten.

NÄRSERVICE
I närområdet finns ett par lunchrestauranger. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger några minuter bort med bil. Här finns all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, gym, klädbutiker, apotek, systembolag mm.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB