Kåbäcksvägen 1

Lager, 800 m2, Göteborg

Nybyggt höglager med mycket bra exponering ut mot E20!
Nu finns en lagerlokal med tillhörande kontorsutrymmen tillgänglig för uthyrning på Kåbäcksvägen 1 i Partille. Lokalen omfattar cirka 700 kvm och ligger i markplan med en stor port som underlättar varuhantering. Med en takhöjd på 7 meter är den perfekt för lager- och logistikverksamheter. Kontorsdelen är ljus och fräsch med parkettgolv och ljusa väggar, vilket ger en trivsam arbetsmiljö.

Lokalen är utrustad med ett pentry, toaletter, mötesrum och ett fikarum, vilket erbjuder alla bekvämligheter för personalen. Fastigheten har gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalen och erbjuder dessutom rundkörningsmöjlighet, vilket underlättar för transporter.

Med utmärkta kommunala förbindelser når ni Göteborgs centralstation på cirka 35 minuter med buss. I närheten finns ett brett utbud av restauranger, affärer och service i Partille Port och Allum köpcenter, samt stora företag som Jula, Biltema och McDonald's.

Lokalen kan anpassas efter era specifika behov och är strategiskt belägen nära motorvägen för enkel tillgänglighet med både bil och kollektivtrafik.

Har ni frågor eller vill boka tid för visning? Välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se.





Kontakta Annonsör

Matilda Eliasson

Matilda Eliasson