Gruvgatan 35

Kontor/Lager, 300 m2, Göteborg, Södra Änggården

Fin kombilokal i markplan med kontor/lager på totalt 300 kvm som ligger i en representativ byggnad.

Fin kombilokal i markplan med kontor/lager på totalt 300 kvm som ligger i en representativ byggnad. Lokalen renoverades från grunden för några år sedan och är i gott skick.

Kontorsdelen är ca 205 kvm och har en bra planlösning med stora moderna glasytor, ljuddämpande ytskikt med textilmattor samt akustikundertak vilket ger en trivsam arbetsmiljö. Belysningen består genomgående av dimbara ledplattor som är infällda i undertaket.

Kontorsdelen har flera kontorsrum i olika storlekar samt konferensrum, förråd, kök/pausyta och ett WC/dusch samt ett WC (se planskiss). Rummen är byggda med ljudklassade väggar, dörrar samt portaler vilket ger en väldigt bra arbetsmiljö.

Lagerdelen är ca 95 kvm och har en god standard med massagolv, undertaksplattor samt infälld LED-belysning. Ingången till lagret sker via en dubbeldörr alternativt direkt från kontorsytan. Det finns möjlighet till godshantering via port och en gemensam lastgång.

Det går också att nå lokalen via hiss eller trappa upp från byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar, events eller lunch- och fikaraster för hyresgästerna.

Lokalen är tillgänglig från mitten av november.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Garageplatser med möjlighet till elbilsladdning (16 laddplatser) samt goda parkeringsmöjligheter utomhus, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 335


Hiss

JaKontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården

Liknande lediga lokaler i Södra Änggården