Brodalsvägen 11 B

Lager, 162 m2, Göteborg

Kontor, lager, showroom, lokal i Brodalen i Partille
Om lokalen
Lokal på Brodalsvägen 11 B i Partille om ca 162 m² som har det som krävs för att din verksamhet ska flyta på smidigt. Golvytorna med högt i tak skapar möjligheter för till exempel pallställ eller produktionsytor och leveranser tar du enkelt emot via de drygt fyra meter höga vikporten. Ytan är fördelad på 144 m² golvyta samt en entresolyta på ca18 m² som passar utmärkt som kontor och ger dig en bra överblick över lokalen. Här kan du bedriva till exempel lager, produktionsverksamhet eller showroom vägg i vägg med andra spännande verksamheter. 

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Månadshyran inkl. driftkostnader, fastighetskatt, fiber samt en p-plats ligger på ca 16 500 kr/månad exkl. el och moms.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
På Brodalsvägen 11 B har vi uppfört en nyproducerad fastighet som stod klar i januari 2020. Fastigheten är belägen i Brodalens industiområde ett stenkast från E20 i Partille kommun. Byggnaden är uppförd på en betongplatta på mark med stålstomme och ytterväggar av sandwichelement av stål med betongsockel. Utvändig kulör på huset är silvermetallic. På taket har en solcellsanläggning placerats för att producera el till fastigheten.

Kommunikationer
Läget är mycket lättillgängligt i anslutning till E20 och det är lätt att ta sig till fastigheten både med bil och allmänna kommunikationer. Bussar går från Partille Port, Partille centrum och Skulltorpsvägen en kort promenad från fastigheten. Det är även möjligt att resa med tåg från Partille Station.

Omgivning
I Brodalen industriområde finns alla förutsättningar för att du och dina medarbetare ska trivas. Närheten till E20 gör det enkelt att ta sig hit, både för dig och leverantörer. I Partille centrum, bara några hundra meter bort, kan du luncha med dina nya företagsgrannar eller storhandla efter jobbet.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
010-603 93 33
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler