A Odhners Gata 7

Lager, 96 m2, Göteborg, Västra Frölunda

Hyr förråd av oss, vi har ledigt lager/förråd beläget Högsbo
Om lokalen
Vi har ledigt förråd i fastigheten A Odhners Gata 7. Det är beläget i källarplan och nås via lastport. Förrådet är på 96 kvm. Det finns tillgång till WC som delas med övriga hyresgäster som hyr förråd. Gården till fastigheten är inhägnad och är låst nattetid.

Fastighetsinformation
Fastigheten är belägen i Högsbo med ett mycket bra läge, granne med Södra Änggården. Den totalrenoverades 2016/2017 och fick då helt ny skrud både utvändigt och invändigt. Fastigheten består av två huskroppar och är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor, verkstad och några mindre förråd. Kontorsentrén vetter mot A Odhners gata.

Kommunikationer
Busshållplats (Olof Asklundsgatan) ligger ca 2 min bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min. För den bilburna finns parkeringsplatser invid fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
010-603 93 33
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Västra Frölunda