Alevägen 47

Lager, 16633 m2, Ale

Lättillgängliga lagerytor i Nol med tillhörande markytor samt bra rangeringsytor
OM LOKALEN
Vi kan nu erbjuda lättillgängliga lagerytor med tillhörande omklädningsytor, kontor, lunchrum och wc om ca 16 633 m². Inhägnat område och utmärkta rangeringsytor.

Det finns ett flertal portar och några av dem finns i anslutning till ett större skärmtak om ca 1120 m².

Takhöjden i lagret uppgår till ca 6-7 m.

Markytor om upp till ca 14 075 m² går att tillförhyra.

Ytorna kan i dagsläget endast förhyras fram till 2025-06-30

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!


FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten är belägen inom Nol Teknikpark som är en företagspark med stor dynamik. Området omfattar ca 90 000 kvm och här finns både stora lagerytor med tillhörande kontor och mindre industrilokaler. En fastighet lämpad för många olika branscher.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Nol Teknikpark är belägen utmed E45 ca 2,5 mil norr om Göteborg samt 4 mil söder om Trollhättan i Nol som är ett mindre samhälle i Ale kommun.

KOMMUNIKATIONER
Nol Teknikparks placering utmed E45 ger möjlighet att med bil lätt ta sig ut och vidare både norrut och söderut.

Endast en kort promenad bort finner du pendelstationen där tågen avgår 4 ggr/timma i rusningstrafik och tar dig till och från Göteborg på endast 20 min.

NÄRSERVICE
I Nol bara ett par hundra meter från fastigheten finns

både livsmedelsbutik, tandläkare, gym pizzeria, vårdcentral, thairestaurang, pendelstation mm.Skulle ni behöva ytterligare service ligger Ale Torg någon minuts bilfärd bort, alternativt har ni 15 minuter till Kongahälla center i Kungälv.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se