Vasagatan 7

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 3 - 200 m2, Stockholm, City

Välkommen till 7A Centralen- ett miljösmart kontor på Stockholms mest tillgängliga företagsadress.
Med endast några få steg till Stockholm Centralstation och tjugo minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt nya kontor. Här jobbar du och dina medarbetare i Sveriges första LEED-certifierade fastighet på guldnivå – med panoramautsikt över myllret på Vasagatan.

Privat kontor
Vi erbjuder fullt möblerade privata kontorsrum i olika storlekar.
Kontoren varierar från några enstaka till hundratals kvadratmeter och vi har hyresgäster från större väletablerade bolag till mindre startup företag, från alla branscher.
Pris vid förfrågan.

Business Lounge
Business Lounge är den perfekta lösningen för dig som vill arbeta flexibelt i en kreativ miljö.
I medlemskapet får du tillgång till alla våra anläggningar och väljer den som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.
4900 SEK/månad.

Virtual Office
För dig som är i behov av Stockholms bästa adress, men inte ett fysiskt kontor.
1900 SEK/månad.

Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar företagets nuvarande behov. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma.

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet från 7A Centralen, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta.
Privat P-plats finns att hyra i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. På gångavstånd från kontoret finns också en besöksparkering belägen på Mäster Samuelsgatan. Föredrar du att cykla eller gå till jobbet finns ett låsbart cykelrum i huset och för bättre framkomlighet träder nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i området kring Vasagatan.

Kontakta Annonsör

Ida Tengman
o8-586 107 00
ida@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman
o8-586 107 00

ida@7a.se

7A
Läs mer om 7A och deras 17 lediga lokaler
www.7a.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300409

Utvalda lokaler från 7A i City

Liknande lediga lokaler i City