Vasagatan 28

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 65 m2, Stockholm, Norrmalm

Fullt möblerat kontorsrum om 65 kvm i en historisk anläggning med ett svårslaget läge ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express.
Kontoret ligger i nyrenoverade lokaler och är anpassat för upp till 20 personer. Med dygnet runt access och tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter samt fullt utrustade kök hoppas vi att ni ska trivas hos oss. Givetvis ingår fullservice – som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag mitt i centrala Stockholm. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov.
Hyr endast den yta som matchar era nuvarande behov.

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område som erbjuder allt från ett stort utbud av lunchrestauranger inne på Centralstationen till trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns också ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner en stund mitt på dagen bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Planlösning

Planritning och bilder är exempel på hur kontorsytan kan utformas.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. På Mäster Samuelsgatan, rakt över gatan från ena entrén, finns besöksparkering med möjlighet att hyra privat P-plats.

Övrigt

Fastigheten är momsbefriad – vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val även för momsfria verksamheter som söker nya kontorslokaler i Stockholm city.

53770

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Ida Tengman

08-58610700
office@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman

08-58610700

office@7a.se

Fler lokaler för kontakt
7A

Läs mer om 7A och deras 17 lediga lokaler

www.7a.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304046

Utvalda lokaler från 7A i Norrmalm