Strandvägen 7A

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 110 m2, Stockholm, City

Privat kontor i en historisk byggnad med karaktär.
Nu finns möjligheten att hyra ett av våra unika paradrum om 110 kvadratmeter med klassisk interiör och bevarade originaldetaljer i hjärtat av Östermalm. Här arbetar du i en spektakulär miljö med generös takhöjd, burspråk och öppen spis. Kontoret består av tre rum som ligger i fil och har franska balkonger med magisk utsikt över Strandvägen och skärgårdsbåtarna i Nybroviken.

Välkommen att flytta in i en historisk jugendfastighet på Stockholms exklusivaste företagsadress, bara ett stenkast från Stureplans storstadspuls!

Omgivning

I närområdet hittar du några av Östermalms bästa restauranger och caféer samt trevliga butiker och den ikoniska saluhallen. Med en kort promenad tar du dig till Djurgårdens lugna oas som är älskad av både stockholmare och turister. Strosa längs med Nybroviken och njut av omgivningarna eller gå Strandvägen motsatt håll och ta en lunchpaus i Berzeli Park eller Kungsträdgården. I närheten av kontoret hittar du även NK-varuhusets med saluhallen och sina exklusiva butiker.

Kommunikationer

7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Kör du bil till jobbet finns privat P-plats att hyra i närheten av kontoret och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.

Kontakta Annonsör
Kontakt


7A
Läs mer om 7A och deras 11 lediga lokaler
www.7a.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320049

Utvalda lokaler från 7A i City

Liknande lediga lokaler i City