Norrtullsgatan 6

Kontor/Kontorshotell, 10 m2, Stockholm, Vasastan

Fullt möblerat och inflyttningsklart kontor med generöst ljusinsläpp och utsikt över Observatorielunden och husets terrass. Det centrala läget med garageplats i huset och kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag.
En bra kontorsmiljö hjälper ditt företag att växa. Här får ni tillgång till all tänkbar kringservice, som förenklar vardagen och låter er fokusera på er verksamhet. Flytta in och låt oss sköta resten.

Välkommen till denna moderna kontorslokal ett stenkast från Odenplan på bästa läget i Vasastan.

Omgivning

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta Annonsör

Ida Tengman
o8-586 107 00
ida@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman
o8-586 107 00

ida@7a.se

7A
Läs mer om 7A och deras 17 lediga lokaler
www.7a.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309145

Utvalda lokaler från 7A i Vasastan