Norrtullsgatan 6

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 20 m2, Stockholm, Vasastan

Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan är ett utmärkt val för ditt nya kontor. Här, ett stenkast från Odenplans vibrerande storstadspuls, hittar du ett yteffektivt och ljust kontor med plats för upp till 6 personer. Det centrala läget med garageplats i huset och kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag.

Givetvis ingår även fullservice som förenklar vardagen och ger er tillgång till samtliga kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Som hyresgäst hos oss har du även fri tillgång till samtliga lounger och aktiviteter på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city. Med våra flexibla kontorslösningar är det alltid möjligt att byta till en större eller mindre yta om dina behov förändras med tiden. Hyr endast den yta som matchar era behov.

Välkommen till 7A Odenplan!

Omgivning

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats för nedvarvning bortom storstadspulsen. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker. Mall of Scandinavia ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.

Kontakta Annonsör

Ida Tengman
o8-586 107 00
ida@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman
o8-586 107 00

ida@7a.se

7A
Läs mer om 7A och deras 17 lediga lokaler
www.7a.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304054

Utvalda lokaler från 7A i Vasastan