Norrtullsgatan 6

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 20 m2, Stockholm, Vasastan

Ljust och yteffektivt kontor om 20 kvm med plats för upp till 6 arbetsplatser mitt på pulserande Odenplan. Det härliga ljusinsläppet och de goda kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag
Givetvis ingår även fullservice som förenklar vardagen och ger er tillgång till samtliga kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Som hyresgäst hos oss har du även fri tillgång till samtliga lounger och aktiviteter på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city.
Med våra flexibla kontorslösningar är det alltid möjligt att byta till en större eller mindre yta om dina behov förändras med tiden.
Hyr endast den yta som matchar era behov.

Omgivning

Några steg från 7A Odenplan ligger lummiga Observatorielunden som är en avkopplande plats bortom stadspulsen för nedvarvning med en fantastisk utsikt. En kort promenad bort hittar du även Vasaparken med sina närliggande caféer och restauranger. Vasastan är ett restaurangtätt område som bjuder på allt från klassiska husmanskrogar som Tranan och Tennstopet till trendiga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shopping och ett flertal vintagebutiker samt Mall of Scandinavia som ligger 10 minuter bort med pendeltåget.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger på bästa läget i Vasastan endast några få meter från tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar som avgår från Odenplan. Besöksparkering och möjlighet till privat p-plats finns i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. För dig som föredrar att cykla till jobbet finns här även ett låsbart cykelrum.

53770

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Ida Tengman

08-58610700
office@7a.se


Kontakt

Ida Tengman
Ida Tengman

08-58610700

office@7a.se

Fler lokaler för kontakt
7A

Läs mer om 7A och deras 17 lediga lokaler

www.7a.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304054

Utvalda lokaler från 7A i Vasastan