Hälsingegatan 49

Kontor/Kontor/Kontorshotell, 1 - 400 m2, Stockholm, City

Vi erbjuder fyra olika typer av kontorslösningar.
Lounge, för den som vill sitta i en kreativ miljö, ta del av nätverkande, boka rum och kunna röra sig fritt i lokalerna.
Flexplats, för den som vill ha full access dygnet runt, tillgång till ergonomiska möbler samt bokning av konferens.
Fasta plats, för den som driver enmansbolag och vill ha tillgång till en stående kontorsplats att komma tillbaka till och samtidigt får ta del av alla våra förmåner.
Kontorsrum, för er som vill ha möjlighet att stänga en dörr och sätta en personlig prägel på er kontorsyta.

Omgivning

Hälsingegatan ligger ett ögonkast från Odenplans pendel– och tunnelbanestation. Här hittar du trevliga promenadstråk, trendiga caféer, butiker och ett stort urval att lunchrestauranger.

Planlösning

The Park Haga består av ett våningsplan med öppna ytor som skapar möjlighet för nätverkande företag emellan och en dynamiskt atmosfär.

Kommunikationer

The Park Haga en kortare promenad från Odenplan som är en av Stockholms största kommunikationsplatser med tillgång till buss, pendeltåg och tunnelbana. Det är även enkelt att komma ut på motorvägen och du slipper sitta i oändliga köer mitt i innerstaden. Några minuter från co-officet hittar du Torsplan där det även finns bussmöjligheter.

Service

The Parks co-office erbjuder alla medlemmar full service. Här får du tillgång till gratis kaffe och te, catering, konferensrum, fredagsfrukost, fullt utrustat kök, skrivare, mötesrum, ergonomiska möbler, lounge-access till alla anläggningar, after-work, bemannad reception och mycket mer.

Det här ett all inclusive-koncept vilket innebär att alla våra medlemmar ska känna att de kan komma in och ge fullt fokus på jobb och nätverkande.The Parks community ger en känsla av värme och gemenskap.

Vid tveksamhet erbjuder vi ett gratis dagspass som inkluderar alla våra förmåner inklusive en privat visning med en av våra rådgivare.

53916

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Visa stor karta
Kontakta annonsör
Linda Påhlman
0702048867
0702048867
linda@thepark.se


Kontakt

Linda Påhlman
Linda Påhlman
0702048867
0702048867

linda@thepark.se

Fler lokaler för kontakt
The Park Kontorshotell

Läs mer om The Park Kontorshotell och deras 3 lediga lokaler

thepark.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303175

Utvalda lokaler från The Park Kontorshotell i City

Liknande lediga lokaler i City