Stadiongatan 65

Kontor/Kontorshotell/Kontorshotell, 7 - 81 m2, Malmö, Bellevue

Kontorshotellet erbjuder trevliga och prisvärda lokaler med familjär atmosfär, tillgång dygnet runt och förstklassig service. Allt i en inspirerande och kreativ miljö för att det dagliga arbetet ska fungera professionellt, smidigt och effektivt. Kontorslokaler finns i storlek mellan 8-70 kvadratmeter med möjlighet att expandera, alternativt minska efter dina behov. Här finns tillgång till bemannad reception med personlig service, telefontjänst, städning, dusch, omklädningsrum, trevlig uteplats, posthantering, flertalet konferenslokaler, kök och matsal. Bellevue kontorshotell erbjuder även goda parkeringsmöjligheter både för dig och dina kunder. Ett uppskattat bidrag till den goda och familjära stämningen på kontorshotellet är nybakt matbröd och frukost som serveras på fredagarna.

Planlösning

Flera olika rum i olika storlekar på 3 våningar.

Kommunikationer

Bra bussförbindelser (4 linjer) samt nära till Hyllie och Centrum. Du kommer snabbt ut på någon av ringvägarna runt Malmö.

Service

Städning, tillgång 24/7, bemanning etc.

Övrigt

Hör av er till uthyrare Josefine Freundlich på josefine.freundlich@svenskfast.se eller 0729-490 417 för att höra mer om lediga rum och priser!

Kontakta Annonsör

Martin Filipsson

Martin Filipsson