Hyllie Boulevard 40

Kontorshotell, 1500 m2, Malmö, Hyllie

Kontor och mötesplats i snygg och inspirerande miljö på Hyllies bästa läge. Ta del av grym service och ett härligt community.

I hörnan Hyllie Boulevard och Hylle Allé finns Hyllies coolaste fastighetm The Corner. Med direkt närhet till såväl tåg, bussar, service och butiker.

Wingårds arkitekter har ritat detta blåa kontorshus.Här erbjuder vi kontor och coworking i toppmoderna och inspirerande lokaler. Färgsättningen går mot mörkt hav som möter varma bruna toner och mässing.

Genetor erbjuder allt från möblerade kontorsrum till flexplats och fast skrivbord i communityrum. Vi har självklart mötesrum i varierande storlekar samt bemannad reception, frukost varje dag och en hög servicenivå. Som medlem har ni access till alla våra anläggningar i Malmö, Lund och Helsingborg. 

Kom på visning till oss och låt dig inspireras. 

Omgivning

Omgivning/natur

Hyllie är Malmös affärsdistrikt dit många företag flyttat sina huvudkontor. Härifrån tar du dig enkelt via citytunneln in mot Malmö eller Kastrup på 17 min. I området hittar du köpcentret Emporia som erbjuder allt du har att önska vad gäller butiker, restauranger och service. Inte långt bort kan du nå den nya parken som ger grönska och lugn.

Företag i närheten

Parkering Malmö, InfoBrick, John Henric, Sats gym mfl

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage finns i källaren dit Genetor har ett mindre antal platser till förfogande och uthyrning.

Kommunikationer


Via citytunneln är kommunikationerna med tåg fantastiska. Du når Kastrup på 13 minuter och Triangeln och Malmö City på bara ett par minuter. Är man bilburen når du E20 och E6an snabbt.

Övrigt


Byggår

2022

Planlösning

Entréplan består av reception, coworkingytor, mötesrum i varierande storlekar, samt utgång till den mysiga innegården. En trappa upp hittar vi alla kontorsrum i varierande storlekar, samtalsrum, communityrum samt ett medlemskök med trevliga gemensamhetsytor.


Hiss

Ja

Miljöcertifiering

MiljöbyggnadKontakta Annonsör

Marie Willstrand
040-669 01 61
marie.willstrand@genetor.se


Kontakt

Marie Willstrand
Marie Willstrand
040-669 01 61

marie.willstrand@genetor.se

Genetor AB
Läs mer om Genetor AB och deras 9 lediga lokaler
www.genetor.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 323617

Utvalda lokaler från Genetor AB i Hyllie