Storgatan 36

Kontor, 155 m2, Vingåker

Lokalytan fördelas på en relaxavdelning med omklädningsrum, bastu, 2 duschar och wc om ca 29 m². Här nere finns också ett större rum om ca 46 m² med 3 fönster och en takhöjd om ca 2,43 m som tidigare nyttjats som gym. Detta rum kan användas som kontor eller lager. Lokalen har även ett större rum om ca 80 kvm som kan nyttjas som kontor alternativt samlingsrum samt ett pentry. Det är möjligt att ta upp en entré på husets baksida så att man får en egen ingång till lokalen i markplan så att det går att komma in med rullstol. Det går också att gå in via huvudentrén till Storgatan 36 och gå ner en trappa via trapphuset.

Fastighetsägaren önskar hyra ut alla ytor som en helhet till samma hyresgäst.

Kommunikationer

Inom några minuters promenad ligger Vingåkers Station där fjärrtåg och ett stort antal busslinjer passerar.

Service

Alldeles utanför lokalen finner du Dallasgrillen samt bensinstation med biltvätt. Det är även nära till Vingåkersbadet, Systembolaget och Coop. Inte långt ifrån lokalen ligger den rikskända Vingåkers Factory Outlet; vilken är Sörmlands största besöksmål med drygt 450 000 besökare varje är. Här kan stor som liten hitta kläder till fyndpris!

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 299061