Brandthovdagatan 24

Kontor, 18 m2, Västerås, Brandthovda Industriområde

Kontoret är i mycket snygg design och ligger i vårat nya mycket exklusiva design kontorshotell där inget sparats på inredning, materialval etc.

Kontoret är fördelat på 150kvm, ett öppet landskat och två separata kontor/ konferenrum. Stort eget fikarum med pentry och toalett finns.  Måste ses, för att få rätt intryck av detta unika kontorsrum /kontorshotell som med säkerhet är ett av Sveriges finaste.

Kontoret ligger på populära Brandthovda Industriområde, med grönområden i dess närhet som utsikt från panoramafönstren i gemensamhets utrymmena. Mycket bra tillgänglighet, endast ett stenkast från E-18 samt bra parkeringsmöjligheter.

Kontoret som nu erbjuds är ett supermodernt kontorsrum på 18kvm avskilt inne i kontorshotellet. Kontoret är av exklusiv design, med svart ekdörr, heltäckande matta, air condition. Helkaklade toaletter samt dusch i exklusiva materialval. Tillgång till stor veranda i söderläge och hiss finns lättillgänglig.

I månadskostnaden ingår el, värme, vatten, fastighetsskatt, parkering, kaffemaskin, air condition och internet (Stadsnät).

Kontorshotellet har toppmodernt larm/brandlarm, passagesystem med porttelefon för absolut högsta säkerhet.

Passa på och ta chansen att hyra detta kontor i ett av de exklusivaste kontorshotellen på marknaden.


Fastighetsbeteckning

Rapsbaggen 8


Ventilation

Ja

Hiss

JaKontakta Annonsör

Sara Boström
0735969696
sara@broadgate.se


Utvalda lokaler från Broadgate fastigheter i Brandthovda Industriområde