Dokument

20210420_Årsta 72-3_A-40.1-020 Våning 2_drawings-site plans.pdf

Svederusgatan 1

Kontor, 12 - 600 m2, Uppsala, Fyrislund

Attraktiva kontorsrum i varierande storlekar uthyres i Fyrislund

Nu finns dessa attraktiva kontorsrum tillgängliga för uthyrning, med storlekar från 12 till 80 kvm, perfekt för företag i olika skeden. Kontorsrummen är belägna på plan 2 och präglas av ljusa, moderna ytor som skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö. Med flexibla lösningar kan lokalerna enkelt anpassas efter era specifika behov, oavsett om ni söker en långsiktig lösning eller något mer temporärt.

Förutom bekväma arbetsytor finns tillgång till ett flertal generösa faciliteter, såsom en rymlig matsal, ett pentry, omklädningsrum och flera WC. Dessa gemensamma utrymmen är utformade för att göra arbetsdagen smidigare och mer bekväm för alla i företaget.

Fastigheten har ett mycket attraktivt läge med fri access från Svederusgatan, vilket gör den lättillgänglig för både medarbetare och besökare. Dessutom erbjuds fri parkering precis utanför, något som ytterligare underlättar för både personal och kunder. Detta är en perfekt lösning för företag som söker flexibla, moderna och funktionella kontorslösningar i en attraktiv miljö.

Fyrislund är en stadsdel som ligger 5 kilometer öster om centrala Uppsala och utgörs till större delen av ett industri- och butiksområde. Det ligger i direkt anslutning till väg 255 som ansluter till E4 och riksväg 55 på ett par minuter. Det finns stora grönområden och ett brett serviceutbud av butiker och lunchrestauranger i närområdet kring Fyrislund och Boländerna. Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Uppsala och Stockholm med omnejd finns inom räckhåll.

Omgivning

Företag i närheten

IKEA, BAUHAUS, ICA Maxi, Biltema och Hedin Bil

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering

Närservice

Stort serviceutbud med butiker och lunchrestauranger i närområdet

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge.

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E4

Kommunikationer



Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Uppsala och Stockholm



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Årsta 723

Byggår

1985

Våningsplan

2

Planlösning

Se planritning bland bilder.




Kontakta Annonsör

Besart Ferizi

Besart Ferizi