Östra Ågatan 85

Kontor, 100 - 850 m2, Uppsala, Centrum

Vackra lokaler med drygt 4 meter i takhöjd.
Spatiösa lokaler med drygt 4 meter i takhöjd. Välvda tak och hålen från plats där jästkaren stått får gärna ta plats och vara en del av inredningen. Rummen är väl tilltagna och passar för det stora företaget som vill arbeta aktivitetsbaserat eller i en öppen planlösning. Samtalsrum och mindre mötes rum skapas i lokalen och större konferensrum delar man med grannarna i Spegelkvarnen.

I Spegelkvarnen, alldeles intill, finns kvarterets hjärta där du möts av full aktivitet. Här får du hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du också från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår. Tillträde 2026.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Närservice

Restaurang med tillhörande uteservering i Tegelsilon, sammankopplad med Spegelkvarnen. I entréplan finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Kommunikationer


Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Ångqvarn

Våningsplan

4

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se


Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319783

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum