Östra Ågatan 85

Kontor, 310 m2, Uppsala, Centrum

Med en varm känsla, unik karaktär och noga utvalda material är denna lokal helt egen i sitt slag.
I den minsta och mest orörda av byggnaderna finns denna lokal. Lokalen har hög detaljrikedom där människor, mat och odling ger inspiration till husets färgkarta. Lokalen omfamnas av vackra fönster med blick mot Fyrisån. Här finns rum för mindre möten och enskilda samtal medan större mötesrum samnyttjas med grannarna i Kvarteret Ångqvarn.

I entrén till grannhuset, Spegelkvarnen, möts du av full aktivitet. Här får du hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du också från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår. Tillträde 2026.

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Närservice

Restaurang med tillhörande uteservering i entrén. I Spegelkvarnen bredvid finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Kommunikationer


Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Ångqvarn

Våningsplan

4

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Vackra trägolv, hög detaljrikedom, ljusa färger och högt i tak. Återbruk med hög standard står i fokus när kontoren varsamt inreds.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se


Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319655

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum