Marknadsgatan 3B

Kontor, 118 m2, Uppsala, Gränbystaden

Liten lokal i nära anslutning till Gränbystadens galleria. Passar för butik, showroom, kontor eller service.
I Gränbystaden, ett blomstrande område av stadslivskaraktär, finns nu möjlighet att förhyra en lokal med stora fina fönsterpartier i nybyggd fastighet. Lokalen, vilken utgörs av 120 kvm i förslagsvis öppen planlösning, lämpar sig för verksamhet inom kontor, service eller handel. I närheten finns Gränbystadens kvarterslokal Blomman. En helt nyinredd lokal med plats för upp till 50 personer för fest, matlagning, stormöte eller annan aktivitet. Med kvarterslokalen vill vi skapa mervärde för dig som bor eller verkar i Gränbystaden, använd den för företagsevent eller privat tillställning.

Omgivning

Omgivning/natur

Gränbystaden har Uppsalas bästa kundflöde, ett fantastiskt serviceutbud och mycket goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som besökare. Detta, i kombination med närhet till city och E4an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för kontor. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. Mer kontor, bostadshus, service, handel och kultur fortsätter att tillskapas.

Närservice

Hela Gränbystaden (inkl. Norra delen med volymhandel) är länets ledande handelsplats med brett utbud av service. Utöver service erbjuds en attraktiv mötesplats där handel varvas med kontor, bostäder och kultur i en levande miljö.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gränby 215, Entréhusen
Kontakta Annonsör

Mikael Wessblad
072-518 17 50
mikael.wessblad@al.se


Kontakt

Mikael Wessblad
Mikael Wessblad
072-518 17 50

mikael.wessblad@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 113 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321069

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Gränbystaden