Marknadsgatan 1

Kontor, 333 m2, Uppsala, Gränbystaden

Råyta som iordningställs efter hyresgästens behov. Lokalen har bra förutsättningar för effektiva ytor med unik prägel och fint ljusinsläpp.
Denna råyta är perfekt för ett bolag som själva vill kunna påverka utformningen av sitt kontor. Lokalerna i Gränbystaden håller en hög standard med moderna bekvämligheter på kontoret liksom en enkelhet att lösa vardagsbestyren i gallerian som finns i samma fastighet. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas. Fastighetsägare Atrium Ljungberg sitter sedan 2019 i lokalen under, en spegling av denna lokal, och trivs väldigt bra. Besök gärna kontoret och se vilka möjligheter som finns.

Omgivning

Omgivning/natur

Området runt Gränbystaden lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för att skapa ett nytt stadslivskluster. Intill Gränbystaden finns Gränby park med fina naturområden, 4-H gård och promenadstråk. Med lätthet är du snabbt i naturen. Detta, i kombination med närhet till city och E4an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för ett kontor.

Närservice

Fullt serviceutbud i intilliggande galleria med butiker, restauranger och Bio, Samt volymhandel i den norra delen av Gränbystaden.

Kommunikationer


CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från centrum, knappt 3 km härifrån.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Gränby 214

Byggår

2018

Våningsplan

4

Planlösning

<p>&bull; Lokalen med v&auml;l tilltagen takh&ouml;jd m&ouml;jligg&ouml;r ett entresol om ca 50 kvm och eftersom den inte &auml;r f&auml;rdigbyggd har tilltr&auml;dande hyresg&auml;st goda m&ouml;jligheter att p&aring;verka utformningen.</p>.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Mikael Wessblad
072-518 17 50
mikael.wessblad@al.se


Kontakt

Mikael Wessblad
Mikael Wessblad
072-518 17 50

mikael.wessblad@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 113 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309413

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Gränbystaden