Marknadsgatan 1

Kontor, 252 m2, Uppsala, Gränbystaden

Råyta som iordningställs efter hyresgästens behov. Lokalen har bra förutsättningar för effektiva ytor med unik prägel och fint ljusinsläpp.

Denna råyta är perfekt för ett bolag som själva vill kunna påverka utformningen av sitt kontor. Lokalerna i Gränbystaden håller en hög standard med moderna bekvämligheter på kontoret liksom en enkelhet att lösa vardagsbestyren i gallerian som finns i samma fastighet. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas.
Fastighetsägare Atrium Ljungberg sitter sedan 2019 i lokalen under, en spegling av denna lokal, och trivs väldigt bra. Besök gärna kontoret och se vilka möjligheter som finns.

Omgivning

Området runt Gränbystaden lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för att skapa ett nytt stadslivskluster. Intill Gränbystaden finns Gränby park med fina naturområden, 4-H gård och promenadstråk. Med lätthet är du snabbt i naturen. Detta, i kombination med närhet till city och E4an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för ett kontor.

Planlösning

Lokal med väl tilltagen takhöjd anpassas utifrån hyresgästens behov. Se planritning för möjlig utformning.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från centrum, knappt 3 km härifrån.

Service

Fullt serviceutbud i intilliggande galleria med butiker, restauranger och Bio, Samt volymhandel i den norra delen av Gränbystaden.

Kontakta annonsör
Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@atriumljungberg.se


Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Gränbystaden

Liknande lediga lokaler i Gränbystaden