Dragarbrunnsgatan 45

Kontor, 427 m2, Uppsala, Forumkvarteret

Centralt kontor i anslutning till Forumkvarteret med tillgång till innergård. Flexibel lokal som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Med ett centralt läge i anslutning till Forumkvarteret och med fönster i tre väderstreck kan man skapa en mycket fin arbetsplats i den här lokalen. Idag är den delvis rumsindelad ihop med större ytor för medarbetarna att umgås på. Det finns även möjlighet till egen anpassning av lokalen inför tillträde. Genomgående ljusa material liksom nyrenoverade toaletter och duschutrymmen. Lokalen har direkt anslutning till fastighetens fina innergård samt shopping, restauranger och service i Forumkvarteret och Uppsalas centrala stadskärna.

Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bl.a. ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Planlösning

Rumsindelad lokal med plats för drygt 20 medarbetare.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Centrala Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kontakta annonsör
Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@atriumljungberg.se


Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Forumkvarteret

Liknande lediga lokaler i Forumkvarteret