Bredgränd 8

Kontor, 62 m2, Uppsala, Centrum

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal med bästa skyltläge för kontor i gallerian. Varma och fina materialval.
Med blick mot gallerians myller får kontoret en särskild känsla. Passar det mindre företaget som vill sitta i öppna ytor eller för er som behöver hyra ett större mötesrum under en tid. Lokalen förhyrs genom löpande avtal som ger stor flexibilitet. Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Omgivning

Omgivning/natur

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer


Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Dragarbrunn 272

Våningsplan

1

Planlösning

Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, varma toner i pentryt och stora rutor mot gallerian. Öppen planlösning. Högt i tak med målade, synliga installationer. Helkaklad toalett i mörk ton.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Mikael Wessblad
072-518 17 50
mikael.wessblad@al.se


Kontakt

Mikael Wessblad
Mikael Wessblad
072-518 17 50

mikael.wessblad@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 113 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320082

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum