Grustagsvägen 5

Kontor, 280 m2, Tyresö, Ältaberg

Fint kontor i Ältaberg

Kontoret är beläget i en modern och välskött fastighet med en härlig mix av verksamheter!

Här blir man exempelvis granne med en yogastudio, restaurang, sedvanliga kontor mfl. Planlösningen är till stor del öppen men har även fyra enskilda kontorsrum, konferensrum och förrådsrum. Vidare har den ett fantastiskt ljusinsläpp med stora fönsterpartier. Man har även tillgång till en gemensam terass.

 

Tillträde Q4 2023 - Q1 2024

 

OMRÅDET

Ältabergs industriområde är det senaste etablerade industriområdet i Nacka och omfattar i huvudsak småindustri och kontor samt en mindre del för handel t ex lunchrestauranger och butiker. En av anledningarna till varför området har blivit så omtyckt är närheten till motorvägspåfarterna mot Nacka, Tyresö och Nynäsvägen. Ältaberg ligger precis intill kommungränsen mellan Nacka och Tyresö. 

 

KOMMUNIKATION

 

Bilresan till Stockholm C tar ca 15 minuter. Med kollektivtrafiken tar du dig vidare med buss (ca 20 min) från Gullmarsplan och därefter en kortare promenad. 

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Joanna Eriksson på tel 08-558 094 43.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett konsultbolag i Stockholm med fokus på kommersiella lokaler och fastigheter. Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser, projektuthyrning samt försäljning av kommersiella fastigheter och BRF-lokaler.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter. Vi kan också hjälpa hyresgäster att komma ur sina hyreskontrakt i förtid.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB i Ältaberg