Vretenvägen 8

Kontor, 114 m2, Stockholm, Solna


Välkommen till Vretenvägen 8. En lokal för det mindre företaget som söker en modern och funktionell arbetsplats med nähet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter.

Omgivning

Omgivning/natur

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Närservice

Flera lunchrestauranger, ett bageri och Pressbyrån finns i området. Övrigt serviceutbud i form av handel, apotek, bankkontor och träningsmöjligheter finns på bekvämt gångavstånd i Sundbybergs Centrum. Även Solna Centrum kan nås enkelt.

Kommunikationer


Mycket goda kommunikationer. Vretens tunnelbanestation nås på någon minut och ett flertal busslinjer trafikerar också området. Till Sundbybergs pendeltågsstation tar det ca 10 minuter att promenera. För den som föredrar att åka bil finns Huvudsta- och Frösundaleden i närheten som ansluter till E4 och E18.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Smultronet 2

Byggår

1966

Planlösning

En trivsam lokal med öppen planlösning och många fönster som skapar en ljus och luftig arbetsmijö. Lokalen rymmer även ett pentry och pausrum, ett mötesrum för fyra personer, förråd samt plats för reception.
Kontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna