Vretenvägen 13

Kontor, 427 m2, Stockholm, Solna

En rymlig och ljus kontorslokal med stora sociala ytor.
Välkommen till en rymlig, modern och ljus lokal på fjärde våningen.

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till handel och övrigt serviceutbud samt sköna promenadstråk efter vattnet gör läget mycket behagligt. Cykel- och promenadstråk leder efter vattnet in mot Kungsholmen via Huvudsta.

Närservice

Flera lunchrestauranger, varav en i fastigheten, ett bageri och Pressbyrån finns i området. Övrigt serviceutbud i form av handel, apotek, bankkontor och träningsmöjligheter finns på bekvämt gångavstånd i Sundbybergs centrum. Även Solna centrum nås enkelt.

Kommunikationer


Mycket goda kommunikationer. Vretens tunnelbanestation nås på någon minut och ett flertal busslinjer trafikerar också området. Till Sundbybergs pendeltågsstation tar det cirka 10 minuter att promenera. För den som föredrar att åka bil finns Huvudsta- och Frösundaleden i närheten som ansluter till E4 och E18. Sommartid trafikerar pendelbåten Movitz sträckan innerstan-Alvik Strand-Lilla Essingen-Solna strand som ett trevligt komplement.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Apelsinen 5

Byggår

1970

Renoveringsår

2006

Våningsplan

4 av 5

Planlösning

I lokalerna finns ett öppet kontorslandskap, enskilda arbetsrum och mötesrum, som passar företaget med många anställda. Ett generöst pentry och härligt ljusinsläpp från fönstren och från mötesrummens glasväggar.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Anneli Aspe
073-916 10 80
anneli.aspe@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna