Virkesvägen 2

Kontor, 597 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

Modern kontorslokal erbjuds nu i populära Trikåfabriken 9.
Nu finns möjlighet att hyra kontorslokal i populära Trikåfabriken 9. Tillträde från Augusti 2024.
Byggnaden uppfördes ursprungligen 1920 som trikåfabrik och har genomgått flera stora om- och tillbyggnader. Sitt nuvarande utseende och utformning fick den 2018, med tio våningsplan, varav två garageplan med möjlighet till elbilsladdning. I huset finns en restaurang av hög kvalitet, där du både kan äta en varierad och god lunch med dina kollegor, fånga upp frukost på väg upp till kontoret eller beställa förtäring till dina möten.
Fastigheten är ett landmärke vid entrén in till Västra Sjöstaden, och läget gör att du som hyresgäst har nära till det mesta. Här finns gott om trevliga restauranger och annan service, till exempel butiker, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek och bank. Det är också nära till Nackareservatet och Hammarbybacken, där du kan njuta av naturen eller ta några åk i Skistars unika skidanläggning på lunchen.
Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Mårtensdal. Det är också nära till t-banan i Skanstull eller Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns cykelbanor i alla väderstreck, och du kan parkera din cykel i cykelställ under tak. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i garaget. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

Omgivning

Omgivning/natur

Hammarby Sjöstad har på kort tid kommit att bli ett ledande kluster för kreativa bolag. Arkitektfirmor, dataspelsutvecklare, reklambyråer, digitala spjutspets-utbildningar och apputvecklare inspireras här av det vackra läget och inte minst av varandra. Nu är det dags för nästa stora satsning, som ska skapa ännu mer liv och puls i stadsdelen. Och plats för ännu fler spännande bolag. Hammarby Sjöstad är mer än "bara" sitt havsnära läge, det kluckande vattnet längs kajerna, de mysiga uteserveringarna och det trivsamma bostadsområdet. Här samlas företag som tänker smartare, med idéer som är smartare.

Närservice

Hammarby Sjöstad erbjuder service av innerstadskvalitet med ett brett och varierat utbud. Bland restaurangutbudet finns Eatery Luma, Carnegiebryggeriet/Brooklyn Brewery som är både restaurang och bryggeri, Niklas & Friends, Tezukuri Sushi, Restaurang Göteborg, Texas Longhorn, Kaferang, för att bara nämna några. Du hittar även den kända TV konditorn Magnus Johanssons bageri & konditori i hjärtat av sjöstan. SATS har sitt moderna flaggskeppsgym i Luma men i närheten finns också Nordic Wellness, Fitness24Seven och STC Training . Eller varför inte ta en promenad längs Hammarby sjö, simma några längder i Eriksdalsbadet eller ta ett par åk i Hammarbybacken vintertid. I Hammarby Sjöstad finns även all annan service som ICA, COOP, blomsterbutik, skomakeri, systembolag och även hotell såsom Park Inn by Radisson och Motel L.

Kommunikationer


Från Hammarby Sjöstad tar du dig snabbt till och från innerstaden och har nära till rekreation så som Eriksdalsbadet och Hammarbybacken. Fyra kilometer från Sergels Torg är området enkelt tillgängligt med buss, tvärbana, cykel eller bil – ja, till och med båt. M/S Emelie trafikerar sträckan från Luma via Barnängsbryggan och Henriksdalshamnen vidare till Masthamnen och Djurgården till Nybroplan! Tunnelbana till Hammarby Sjöstad Blå linje förlängs från Kungsträdgården mot Nacka med nya stationer vid Sofia, Hammarby Kanal, Sickla, Järla och Nacka. Projektet beräknas vara klart 2030.

Övrigt


Byggår

1920

Våningsplan

4
Kontakta Annonsör

Linus Tillander
070-422 73 04
Linus.Tillander@fabege.se


Kontakt

Linus Tillander
Linus Tillander
070-422 73 04

Linus.Tillander@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328728

Utvalda lokaler från Fabege AB i Hammarby Sjöstad

Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad