Vindkraftsvägen 6D

Kontor, 100 m2, Stockholm, Tyresö

Kontoret har till största del öppen planlösning med plats fysiskt för ca 8-10 arbetsplatser. Nuvarande hyresgäst har möblerat med ett stort bord intill det exklusiva pentryt vilket kan nyttjas både som matplats och för möten. Övrig yta i denna del utgörs av tre wc varav en med dusch och omklädningsrum utanför. Ytskikten i kontorsdelen utgörs av parkettgolv och vitmålade väggar.

Säkerhet: Kontorsdelens fönster är gallerförsedda för maximal säkerhet. Larmet i hela lokalen kommer att kvarlämnas av nuvarande hyresgäst.

Höglagret har en takhöjd mellan ca 6,5 som lägst och ca 8.5 meter som högst uppe vid nock. Det finns två stora markportar på framsidan med en höjd om ca 4 meter samt bredd om ca 3.60 m. Utanför port finns plats för att ställa upp en container. Det finns även en port på baksidan i lagerytan om ca 207 kvm vilken nuvarande hyresgäst helst behåller, men det är inget krav.

Lagret upplevs som ljust då det finns rikligt med högt placerade fönster. Golvet är i betong och truckladdning finns.

Idag finns ställage i lokalen vilka kan köpas till förmånligt pris av nuvarande hyresgäst. Packbord och rullband kan också diskuteras.

Det finns en bra markyta utanför och runt lokalen så att in-och utlastning kan ske smidigt samt att stora trailers lätt kan köra in och ut från fastigheten.

Området är lugnt och fastigheten är inhägnad med stängsel och grind som låses kvällstid av siste person som lämnar området.

Bredband: Fiber finns indraget till lokalen och den nuvarande hyresgästen har haft Banhof som bredbandsleverantör.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Skrubba industriområde. Redan i mitten av 1970-talet påbörjade Stockholms stad arbetena med en ny stadsplan för ett arbetsområde i stadsdelen Skrubba. Området som avsattes blev 28 hektar stort och gränsade i öster mot Tyresö kommun och i väster till Gudöbroleden. Det skulle innehålla bebyggelse för kontors- och industriändamål samt tillhörande service- och rekreationsanläggningar. I planbeskrivningen talades även om ”kreativ miljö”. För att understryka ambitionen döptes kvarteren till ”Vattenkraften”, ”Solkraften” och ”Vindkraften” och det interna gatunätet fick heta ”Vindkraftsvägen”, ”Solkraftsvägen” och ”Vattenkraftsvägen”.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge på Stockholms södra sida. Det är endast ca 300 meter till busshållplats där linje 807 passerar (Gullmarsplan - motorvägen - Norra Sköndal - Trollbäckens C - Brandbergens C – Svartbäcken) som tar dig till Gullmarsplan på ca 15 minuter. Gullmarsplan är en av Stockholms kollektivtrafiks bästa knutpunkt med tvärbanan, stor bussterminal samt tunnelbanans gröna linjer; 17 (Åkeshov - Skarpnäck) 18 (Alvik - Farsta Strand) och 19 (Hässelby Strand - Farsta strand). Med bil tar nås fastigheten enkelt via Tyresövägen. Väg 73 från Stockholm vidare ut på väg 229 mot Tyresö till Skrubba Industriområde.

Service

Inom promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar, exempelvis Energikällan ca 500 m bort som serverar bra luncher. Tyresö Gym finns på fastigheten

På ca 4 minuter med bil tar du dig till Trollbäckens Centrum och på ca 5 minuter till Tyresö Centrum.

I Tyresö Centrum finns all tänkbar service i det inglasade köpcentrumet med ca 74 butiker, serveringar och andra kommersiella enheter som apotek och bibliotek.

I Alleplan som ligger Trollbäckens Centrum är en central del i Tyresö kommun med ett gediget serviceutbud av butiker, apotek, restauranger och mycket mer.

Vid Gullmarsplan som du snabbt tar dig till med buss 807 finns bland annat Hemköp, systembolag, apotek, pizzerior, krogar, blomsterbutiker, frisörer, Pressbyrån och Seven Eleven.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309799