Vikdalsvägen 50

Kontor/Kontorshotell, 30 - 300 m2, Stockholm

Kontorsytor intill Nacka Forum om 30-300 kvm

Upplev den optimala arbetsplatsen på Vikdalsvägen 50 i Nacka!

Välkommen till Vikdalsvägen 50 i Nacka, där vi erbjuder toppmoderna kontorsytor perfekt anpassade för ditt företag. Med ytor från 30 kvm till hela 300 kvm kan vi tillgodose både småföretagarens och det större företagets behov.

Dessa kontor är belägna i ett dynamiskt område med utmärkta anslutningar till såväl Nacka Forum som motorvägsnätet, vilket gör det enkelt för både personal och besökare att nå platsen. Nacka Forum erbjuder ett brett utbud av butiker och service, vilket ger ditt företag och dina medarbetare tillgång till alla tänkbara bekvämligheter bara ett stenkast från kontoret.

Kontorslokalerna är utrustade med ett modernt och välutrustat kök som delas gemensamt mellan hyresgästerna, samt separata WC-grupper för att garantera bekvämlighet och funktionalitet i arbetsmiljön. Varje kontorsyta är designad för att maximera både komfort och effektivitet, med ljusa och luftiga rum som skapar en trivsam arbetsatmosfär.

På Vikdalsvägen 50 får du mer än bara en arbetsplats – du får en möjlighet att placera ditt företag i hjärtat av Nacka med tillgång till allt du behöver för att din verksamhet ska blomstra.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Sätt ditt företags bästa framförallt och välj en arbetsplats som speglar din ambition.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Alexander Aghaei på tel 076-200 95 14 alternativt Fredrik Lundberg på 08-558 094 47

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB

Liknande lediga lokaler