Västmannagatan 9

Kontor, 174 m2, Stockholm, City

Detta kontor inger en mycket behaglig känsla direkt man kliver innanför dörren och man slås direkt av hur ljus lokalen är. Lokalen är lämpad för kontorsverksamhet alternativt behandlingsverksamheter som är momsregistrerade och inte kräver handfat i rummen.

Lokalen har en till viss mån anpassningsbar storrumslösning med vackra rum i olika storlekar. De flesta av rummen passar som mötesrum såväl som arbetsrum varför flexibiliteten för hur lokalen kan nyttjas är stor. Du möts av en välkomnande entré med plats för avhängning och plats för väntande besökare. Det finns 7 rum idag varav fyra vetter mot Kammakargatan, ett mot Västmannagatan samt två mot innergården. Pentryt som vetter mot innergården har matplats för ca 5-6 personer och är utrustat med diskmaskin, mikro samt halvstor kyl och frys. Det finn två fräscha helkaklade wc med mörkgrått klinkergolv samt även förrådsytor.

Två mellanväggar är möjliga att ta ner om större rum önskas.

Rummen är mycket representativa med bevarad takhöjd, spegeldörrar, vackert parkettgolv (fiskbensparkett i tre av rummen) och fina originalfönster med djupa nischer. Korridorstråket har akustikplattor i tak med infälld belysning.

Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber är indraget i lokalen. Nuvarande hyresgäst har tecknat abonnemang med Axbite och överlåter gärna detta avtal. Den tidigare hyresgästen hade avtal med Banhof.

Övertagande av möbler kan också diskuteras. Larm finns även installerat och kan kvarlämnas, dock utan garantier för funktionalitet.

Ventilation: Självdrag

Omgivning

Området kring Norra Bantorget har utvecklas till Stockholms metropol för företagande och affärsresanden med liv och rörelse både dag som kvällstid.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är svårslaget med cirka fem minuters promenad till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Kort gångavstånd till ett flertal busslinjer som passerar Centralstationen

Service

Här har Du gångavstånd till både Vasastans och Citys utbud av all tänkbar service såsom restauranger, caféer, affärer, apotek, systembolag och klädbutiker. Två kvarter bort ligger Drottninggatan, Stockholms gågata nr 1, med alla tänkbara shoppingmöjligheter. Inom någon minuts promenad finns Café Röda Rummet som serverar rejäla luncher som består av klassisk husmanskost och vägg i vägg med restaurangen finns en salladsbar som serverar fräscha sallader för härliga sommarluncher i Norra Bantorgets grönskande park. På Norra Latins gamla skolgård finner Du innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna, ölsugna på after work samt drinksugna på svala sommarkvällar. Tre konferensanläggningar ligger ett stenkast bort. Clarion Sign Hotel vid Norra Bantorget med Champagnebar och pool på taket. Varför inte fira veckans triumfer här?

Övrigt

Det finns möjlighet att överta det nuvarande hyresavtalet som löper fram tills 2025-03-31 alternativt att förhandla ett nytt avtal om anpassningsönskemål finns med en justerad hyra. Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller till vilken intressent de önskar överlåta avtalet till. Vänligen respektera hyresgästens önskemål om att all kontakt och visningar skall gå via mäklaren.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321853

Liknande lediga lokaler i City