Vasagatan 36

Kontor, 10 - 100 m2, Stockholm, City

Här erbjuds ett fullt utrustat kontor med trådlöst höghastighetsinternet och alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en modern arbetsplats. Lokalerna är ljusa och fräscha och här finns bland annat ett fullt utrustat pentry med matplatser. Pentryt är utrustat med Nespresso maskin, sodastreamer och mikrovågsugn.

Idag finns två lediga rum intill varandra varav det ena är kontorshotellets bästa hörnrum samt ytterligare tre mindre rum bredvid varandra för 1-2 arbetsplatser i vardera rum.

Samtliga rum är inflyttningsklara och fullt möblerade med höj-och sänkbara bord och stolar samt förvaringsmöbler. Rummen kan hyras separata, men de som ligger intill varandra skulle tillsammans även kunna bli ett utmärkt kontor för ett företag.

Hörnrummet har fönster som vetter åt två håll med utsikt över Stockholms Centralstation. Detta är möblerat för sex arbetsplatser med ett bord som kan nyttjas både för möten eller arbetsplatser. Det mindre rummet intill hörnrummet är idag möblerat med tre arbetsplatser.

Allt som krävs för en fungerande kontorsverksamhet ingår. Det är bara att ta med datorn så kan du börja jobba här direkt! Här kan du fokusera på din kärnkompetens samtidigt som du smidigt både kan växa och krympa i lokalstorlek vad allt utifrån ditt företags behov.

Ett eget kontor eller kontorsplatser här ger dig som hyresgäst fina nätverksmöjligheter som kan tillföra mervärden åt din verksamhet samt synergier över företagsgränserna. Ett extra plus är om din verksamhet har anknytning till Gävle då du som hyresgäst även har tillgång till I AM Office i Gävle på Västra Vägen 52.
Mycket service ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, tillgång till ett fullt utrustat mötesrum för upp till 30 personer WiFi, företagsadress, posthantering, förmånliga priser på skrivarlösningar (kopiator, skanner m.m.), kaffer och te samt rabatterade priser på Freys Hotels både vad gäller konferensavdelningen, hotellrum, relaxavdelningen med dusch och bastu samt i restaurangen Belgo Bar. El, fastighetsskatt, värme, städning och sophantering ingår naturligtvis också i hyran.

Att hyra kontor på I AM Office är rätt val för företaget som värdesätter ett centralt läge och/eller har många internationella eller pendlande besökare och medarbetare – dels pga. läget intill centralstationen men även pga. att kontorshotellet kan erbjuda sina hyresgäster förmånliga rabatterade priser på hotellet och konferensanläggningen som finns alldeles runt hörnet.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget med ca 100 meter till Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt är svårslaget. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendel- och fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express. Dessutom finn det en t-bane uppgång i huset. Ett flertal busslinjer passerar också inom kort promenadavstånd och de bilburna har nära ut till Klarastrandsleden. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare och kollegor. Hela världen ligger här framför dina fötter!

Service

Adressen säger allt! Att hyra kontor här innebär att du kommer att ha gångavstånd till hela Citys, Kungsholmens och Vasastans utbud av all tänkbar service såsom trevliga restauranger, caféer, hotell, affärer, apotek, systembolag och alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns lunchrestauranger i alla tänkbara smakriktningar, exempelvis Belgo Baren, Fisken, Bestick, Griffins, Wagamama och Vapiano. På Norra Latins gamla skolgård finner du exempelvis innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna samt drinksugna under svala sommarkvällar. Det finns även gott om konferensanläggningar inom kort gångavstånd.

Övrigt

Här erbjuds flexibilitet vad gäller avtalslängd.

Kontorshotellet har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307810

Liknande lediga lokaler i City