Ulvsundavägen 178A

Kontor, 309 m2, Stockholm

Lättillgänglig lokal med optimal skyltläge mot Ulvsundaleden
OM LOKALEN
Med ett mycket lättillgängligt läge från Ulvsundavägen ligger denna lokal om cirka 309 m² med en representativ kundentré på bottenplan. Stora fönsterpartier och ljusinsläppet skapar en trevlig arbetsmiljö för både medarbetare och kunder.

Mötes- och kontorsrummen avgränsas med stora glaspartier mot de gemensamma ytorna. Lokalen har en kombination av mötesplatser, mötesrum och varierade arbetsplatser med en flexibilitet som möjliggör plats för många. Kontoret är nyligen renoverat och håller en hög modern standard med bl.a installerad kyla. Denna lokal är perfekt för det moderna kontoret.

Ni ges möjlighet att påverka utformningen av er nya lokal som skräddarsys efter era önskemål både gällande ytskikt och planlösning.

- Parkeringsmöjligheter intill fastigheten.

- Tillträde kan ges omgående eller enligt överenskommelse.

- Kontakta uthyrningsansvarig för fullständiga hyresuppgifter.

OM FASTIGHETEN

Nyrenoverad fastighet med kontor/showroom i klassiskt industriområde. Bästa skyltläge utmed Ulvsundaleden.

KOMMUNIKATIONER

Lokalen ligger med ett bra läge vid Bromma, enkelt och lättillgängligt för besökare/kunder. Tvärbanans hållplats, Norra Ulvsunda, som är precis bakom fastigheten går bl.a. till Sundbyberg, Solna eller Sickla. Även busskommunikationer ligger intill fastigheten med busslinjerna 112, 155 och 156. För resande med bil är det nära både E4 och E18. Bromma flygplats ligger inom gångavstånd.

NÄRSERVICE

I det klassiska industriområdet finns en trevlig blandning av verksamheter såsom lunchrestaurang, gym, bageri, kontor, lager, lättare industri, musikproduktion samt konstnärsateljéer. Ett stenkast bort på andra sidan gatan finns livsmedelsbutik och Bromma Blocks handelsområde för lunchmöjligheter och fantastisk shopping.

Kontakta Annonsör

Mehrab Navabi
0730-722 609
mehrab.navabi@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler