Tumstocksvägen 10

Kontor, 190 m2, Stockholm, Täby

Lokalen är renoverad med helt nya ytskikt på golv, väggar och tak, led belysning i samtliga utrymmen samt ny ventilation som borgar för god klimat i hela lokalen. Entré till lokalen sker genom innergården och infart sker genom grind som kan låsas på kvällarna för ökad säkerhet. På bottenvåningen hittar man stort omklädningsrum med toalett samt två duschar och komplett kök längst in med utgång till egen innergård för lunchrasten. Bilder saknas för denna del då man håller på och färdigställer allt. 1 tr upp så finner man fyra kontorsrum med fönster mot Tumstocksvägen och innergården samt konferenslokal med fönster mot grannhuset. Toalett samt ytterligare en dusch finner man på övervåningen tillsammans med förrådsutrymme och arkiv-/kopieringsrum.

Omgivning

Området är expansivt med flerfamiljshus som har byggts vid Hägerneholm och hela Arninge har fått ett lyft med dragningen av Roslagsbanan med station på andra sidan motorvägen längs E18 där även handelsplatsen utökas med ytterligare starka aktörer.

Kommunikationer

E18 en bit ifrån ger snabb access norrut till Norrtälje och övriga Roslagen och söderut till Stockholm och E4. Väg 274 från Vaxholm leder till väg 264 som binder ihop Vallentuna till området på ett bra sätt. Med allmänna kommunikationer så kommer man närmast till busshållplats Arninge Hantverkarvägen där busslinjer 612, 615 och 629 stannar från Danderyd, Täby Centrum och Kulla vägskäl. För fler bussar så kan man gå till kundvägen där busslinjerna 524, 625, 626 och 686 trafikerar tillsammans med ovanstående linjer från Ljusterö/Åkersberga och Upplands-Väsby m.fl.

Service

Arninge har det mesta i serviceväg där du hittar Arninge Centrum med ICA, Apotek, Jula, Coop, Systembolaget, Elgiganten, XXL-Sport , Lidl, ÖoB på andra sidan av Kundvägen och på samma sida som lokalen så finner man Willys, Rusta, Granngården m.fl stora aktörer. På bara Tumstocksvägen så hittar man Kakeldax, Megakakel. Formlagret, RAM Trucks Täby med Dodge, Fyndab m.fl. och slutligen Ballingslöv, Vattenbutiken, Folkpool, Folkhemmet, K-Rauta mot andra sidan vid Leverantörsvägen.

Övrigt

Fiber finns med möjlighet att ansluta till valfri leverantör.

Kontakta Annonsör

Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se

Kontakt

Kristian Rantaniitty
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317970