Trångsund 2B

Kontor, 45 m2, Stockholm, Gamla Stan

Kontor om ca 45 kvm
En pärla i hjärtat av Stockholm - kontor om ca 45 kvm i Gamla stan.

BESKRIVNING

Nu har du möjligheten att hyra en fantastisk kontorslokal i Gamla stan, hjärtat av Stockholm, intill Nobelmuseet!
Med en yta på cirka 45 kvm är detta den perfekta platsen för din verksamhet.

Kontoret ligger en trappa upp i fastigheten. Från entrén och den rymliga hallen finns en väg till vänster som leder dig till en mindre kontorsrum med fönster ut mot husets baksida. Rakt fram från entrén kommer du till en större öppen yta med direkt access till både pentry och arkivrum. Gott om fönster mot husets baksida.

Lokalen är helt nyrenoverad med slipade originalgolv i trä och vitmålade väggar.

Se videolänk för en guidad tur genom lokalen.

GAMLA STAN

Gamla stan, belägen i hjärtat av Stockholm, är en historisk stadsdel som kombinerar gammal charm med en modern twist.
Denna medeltida pärla bjuder på smala gränder, färgglada husfasader och livfulla torg som vibrerar av stadsliv. Här hittar du en mängd spännande butiker, trendiga restauranger och mysiga kaféer som lockar både lokalbefolkning och besökare.
Utforska det varierade utbudet av unika och exklusiva butiker som erbjuder allt från mode och design till antikviteter och hantverk.


Gamla stan är också känt för sitt pulserande nattliv. Här kan du uppleva en mångfald av barer, pubar och nattklubbar som lockar med live-musik, DJ-spelningar och en härlig atmosfär.


Den historiska charmen i Gamla stan går hand i hand med moderna evenemang och aktiviteter. Stadsdelen är värd för festivaler, konserter och konstutställningar som ger en nytändning till det gamla.


Att ha sin verksamhet i Gamla stan innebär att vara en del av en dynamisk och levande stadsmiljö, där historia och modernitet möts på ett unikt sätt.

BOKA VISNING / KONTAKT

Vänligen respektera säljarens önskemål om bokad visning.
För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring växeln på 08-558 094 40.
Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00.

LOCUS ADVICE IN BRIEF

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.
Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se