Tranebergs Strand 17

Kontor/Övrigt, 62 m2, Stockholm, Tranebergs Strand

Trevlig lokal i markplan med egen ingång och underbar utsikt över Mälarens glittrande vatten!

Huset stod klart år 1994. I bottenplan finns ett antal mindre lokaler medan övriga fastigheten består av 305 stycken lägenheter. Runt varje port finns utsmyckningar i vit marmor, signerade av den internationellt erkände konstnären Bengt Olsson, bosatt i Paris.

Lokalens entré och samt ett av fönstren vetter mot Mälaren.

I lokalen har en trevlig öppen yta med plats för en liten reception och väntande besökare. Lokalen har två rum som passar utmärkt som behandlingsrum, ett förråd, samt wc med dusch och pentry i lokalens inre region.

Hyresvärden kommer att renovera lokalen innan tillträde och lokalen kommer att hyras ut i ett fint skick.

Det har bedrivits skönhetsvård i lokalen under många år vilket är en passande verksamhet då det finns två fönsterlösa rum vilka passar utmärkt som behandlingsrum. Lokalen har fint hörnläge i huset med fönster mo Tranebergs Strand och Mälaren.

Då lokalen ligger i ett bostashus bör det vara en lugn och icke störande verksamhet som bedrivs i lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur

Tranebers strand är ett lugnt och mycket attraktivt geografiskt läge intill Mälaren. Närhet till grönområden för rekreation, promenader eller joggingrundor.

Företag i närheten

Melanders Group, Moberg Pharma, Combitech, Polar, NTI Cadcenter, MIAB , NCA Facility Service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Under Alviks Torg finns ett parkeringsgarage och det finns även många parkeringsplatser ovan jord invid torget.

Närservice

I Alvik finns all service man kan önska sig. Här finns ett flertal restauranger med olika smakriktningar, caféer, träningsanläggningar, gym och tennishall. Kring Alviks Torg finns i princip all kommersiell service som behövs för att underlätta din vardag, exempelvis bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, florist, Pressbyrån samt en stor mataffär. Mitt emot lokalen intill vattnet ligger mysiga restaurangen Sjöpaviljongen, ett perfekt ställe för affärsluncher och representation.

Kommunikationer


Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Inom kort promenadavstånd finns Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan samt ett flertal busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats,

Övrigt


Byggår

1984
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
073-324 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
073-324 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 88 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328736