Telegrafgatan 8A

Kontor, 605 - 1205 m2, Stockholm, kommun

Ett välplanerat kontorsplan med ljusa fina kulörer och härliga mötesytor!
Fastighetens form främjar flexibla arbetssätt som kan förändras över tid. Många företag söker idag lokaler där de på ett enkelt sätt kan ändra funktionen i sina kontor, utan att behöva bygga om eller hyra mer yta. Varje våningsplan i Hilton 6 ger utrymme för det. Hela fastigheten genomsyras av neutrala materialval i ljusa kulörer av mycket god standard. Entrén, hisshallen och övriga utrymmen likaså. Vi tänker mycket kring återbruk och hållbarhet när hyresgästernas nya kontor ska anpassas och ser fram emot täta dialoger med de företag som tänker som vi.

Utöver kontorsvåningarna finns även gemensamma funktioner som parkering för cyklar, i och utanför fastigheten, gemensamma omklädningsrum för dam och herr samt förråd att hyra. Fastighetsägaren ser även över möjligheten för receptionsservice, mötescenter och annan service som kan erjudas till de nya hyresgästerna. Allt för att underlätta för de som arbetar i huset och företagens besökare. Gott om parkeringsplatser i varmgarage och lätt att ta sig till grönområden för aktiviteter och rekreation. Ett Utmärkt Läge med andra ord!

Omgivning

Omgivning/natur

Frösunda är ett väl etablerat företags- och bostadområde i Solna vilket gör att det är en aktiv plats både dag- och kvällstid.Välkända bolag som bl a HP, JM, Office Depot, DHL, Bisnode, Stoneridge m.fl har valt Frösunda som etablering för deras kontor. Tillgängligheten till härliga grönområden som Hagaparken skapar en mix av arbetsområde och aktivitet. Parken är en av Sveriges mest besökta rekreationsområden och är en del av Kungliga Nationalstads Parken. Här finner du joggingspår såväl som cykelvägar och ett Stort utomhusgym. Det populära fjärilshuset lockar många besökare från alla världens länder.

Närservice

Frösunda har ett stort utbud av bekvämligheter som restauranger, mataffärer och övriga service funktioner inom gångavstånd. På 10 minuters promenad tar du dig bort till Mall of Scandinavia som erbjuder shopping i Världsklass!

Kommunikationer


Till Pendeltåget (Solna Station) är det ca 7 minuters gångavstånd. Från Solna Station till Stockholms Central, 7 minuter. Flertalet busslinjer går genom området och tar dig till resten av Stockholm och till både Arlanda och Bromma Flygplats. (Busslinje156,508,509,516,176,177,526 m.fl) I framtiden kommer även Tunnelbana finnas inom gångavstånd. Färdigställande för den nya linjen beräknas till 2028.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Hilton 6

Byggår

2000

Renoveringsår

2017


Hiss

JaKontakta Annonsör

Pernilla Pettersson
070-690 51 83
Pernilla.Pettersson@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i kommun

Liknande lediga lokaler i kommun