Tegeluddsvägen 100

Kontor, 1776 m2, Stockholm, Gärdet

Här kommer ni sitta i en fastighet som har det lilla extra. Vi erbjuder ett fullservicehus där det finns möjlighet att hyra allt från konferensytor i olika storlekar, postservice, cykeluthyrning, parkering och en trevlig restaurang Eatery.

Nyrenoverad ljusgård där ni möts av härlig takhöjd med fint ljusinsläpp, receptionsdisk, soffgrupper att avnjuta en kaffe i från Eaterys kaffehörna, spel och en avkopplande miljö.

De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.

Besök gärna hemsidan Cloud100 för att ta del av olika event och händelser. https://www.castellum.se/cloud100

Service i området i form av gym, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Gärdets tunnelbanestation samt bil via E18 och E4/E20.

Trivsam kontorslokal med genomgående ljus och utsikt över Frihamnen. Lokalen är idag stomren så möjligheten att få forma lokalen efter önskemål och behov finns här.

Lokalen går att dela av i mindre yta om så önskas. bilder i form av visionsbilder.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Det är bara 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det nära ut på E18 och E4/E20 via den nya tunneln.

Kontakta Annonsör

Hannah Eriksson
+46850305241
Hannah.Eriksson@castellum.se


Utvalda lokaler från Castellum Stockholm i Gärdet