Swedenborgsgatan 20

Kontor, 285 m2, Stockholm, Södermalm

Lokalen byggdes för ett fåtal år sedan och den är fortfarande i princip nyproduktionskick med ny teknisk infrastruktur (el, kyla och ventilation) och fräscha ytskikt. I husets mitt finns ett atrium och lokalen har en entré direkt ut på terrassen som vetter ut mot atriumet där denna hyresgäst har skapat en egen myshörna för sin personal.

Planlösning
Lokalen har en välkomnande entré med en trevlig besöksyta direkt till höger och på den vänstra sidan är det öppna sociala pentryt med gott om matplatser placerat. Planlösningen utgörs till största del av ett öppet kontorslandskap för ca 24 arbetsplatser som kompletteras med bra mötesfunktioner bestående av ett stort konferensrum (för ca 16 pers) och tre mindre mötesrum/arbetsrum. Här finns även ett SUA rum (säkerhetsklassat rum), förråd, två wc varav en rwc samt teknikrum för skrivare, kopiator och återvinning

Huset är pelarbyggt vilket innebär en flexibel planlösning ifall väggar skulle vilja tas ner.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Kommunikationer

Fastigheten erbjuder ett utmärkt kommunikativt läge med pendeltågstationen Södra Station i huset samt kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Busshållplats finns snett utanför porten där linjerna 55 (Tanto-Henrikdalsberget), 57 (Sofia-Frösundavik) och 66 (Reimersholme-Sofia) passerar. Fler busslinjer passerar inom kort gångavstånd såsom linje 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 4 (Radiohuset-Gullmarsplan) och 74 (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Fastigheten är också lättillgänglig för den bilburne med garage i huset.

Service

I närområdet finns en mängd olika restauranger att välja mellan med alla tänkbara smakinriktningar samt saluhall. Området erbjuder även massor av små mysiga butiker, systembolag och matbutiker. Här finns kort och gott all service du kan tänka dig som underlättar din vardag.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.

17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se

Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309791

Liknande lediga lokaler i Södermalm