Sveavägen 9

Kontor, 267 m2, Stockholm, City

Mitt i city i en ikonisk byggnad.
I en av Hötorgsskraporna finns en lokal ledig, där ni har möjlighet att sitta i en ikonisk byggnad, där de fem byggnaderna byggdes mellan 1953-1966. Med city´s bästa läge och utsikt mot Sveavägen och Mäster Samuelsgatan och med ljusinsläpp från två håll. När du kliver in i lokalen har du en lounge där du kan ta emot besök eller ta en fika med kollegorna eller varför inte en AW. Det finns tre stycken mötesrum i lokalen där 6, 8 och 10 personer kan träffas och två stycken mindre samtalsrum eller arbetsrum. Köket flödar av ljus och inbjuder till både sponta möten, lunch och fikapauser. Arbetsplatser med skrivbord eller projektbord kan placeras på ena långsidan.

Omgivning

Omgivning/natur

De fem Hötorgsskraporna är 72 meter höga och innehåller 19 våningsplan. Vasakronan är fastighetsägare och den femte, som ligger närmast Sergels torg, ägs av AMF Fastigheter, där öppnar Space i november 2021. Tanken är att samla den digitala generationen under ett och samma tak.

Närservice

Med bästa tänkbara läge i Stockholm city är finns allt du kan tänka dig inom räckhåll. Ett stort antal restauranger, butiker, banker, gym och biografer. På Hötorget hittar du Stockholms härligaste torghandel som säljer frukt, grönt och blommor. Det myllrar på Hötorget under den varma årstiden och Konserhusets trappa fylls med soldyrkare. Där ligger också den underjordiska Hötorgshallen som erbjuder ett stort utbud av spännande smaker från hela världen, där kan du äta din lunch eller ta med en låda till kontoret. Ytterligare en liten birt bort ligger Kungshallens matpalats som erbjuder lunch, middag och så klart take away. Gallerian med ett stort antal nyöppnade affärer och NK finns också en liten promenad bort.

Kommunikationer


Alldeles i närheten finns T-centralen med Arlanda Express, citybanan och tunnelbana samt tåg som tar dig till Sveriges alla hörn. Tunnelbanestationen Hötorget finns också på bekvämt promenadavstånd tillsammans med buss 1, 57 och 291.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Beridarebanan 11

Våningsplan

5


Hiss

JaKontakta Annonsör

Ewa Hellströmer
072-32 32 384
ewa.hellstromer@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City

Liknande lediga lokaler i City