Dokument


Sveavägen 63

Kontor, 782 m2, Stockholm, Norrmalm

Nyrenoverad lokal med utmärkt kommunikationsläge i direkt närhet till Rådmansgatans tunnelbanestation. Lokalen är ljus och luftig med öppet kontorslandskap blandat med samtals- och konferensrum. I fastigheten finns ett konferenscenter samt Friskis och Svettis. Välkomna på visning!

Omgivning

Tunnelbanestation Rådmansgatan ligger strax bredvid och ett flertal innerstadsbussar trafikerar området.

Övrigt

Fastigheten Våghalsen 14 ligger utmed Sveavägen invid Handelshögskolan och nära Observatorielunden. Omgivningen utgörs av blandad bostads- och kontorsbebyggelse med kommersiella lokaler i gatuplan.

Byggnaden uppfördes i sju våningar och källare med garage i tidstypisk stil med putsad fasad och spröjsade fönster. Vid ombyggnaden på 1960-talet inreddes vinden till kontor och på 1990-talet byttes fönstren och fasaden och huset fick sitt nuvarande utseende. År 1999 genomgick byggnaden en omfattande invändig ombyggnad.

Norrmalm

14430

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Liknande lediga lokaler i Norrmalm