Sveavägen 44

Kontor, 1300 m2, Stockholm, City

För alla er som har väntat och undrat. Nu kan vi äntligen erbjuda en lokal i den populära fastigheten på Sveavägen 44.

Ca 3.300 kvm i ett väldigt exklusivt utförande, stor välkomnande reception och lounge, livestudio, utbildningssal och inte minst - 500 kvm egen terrass i tre väderstreck!

I övrigt erbjuder lokalen rumslösningar och mötesrum i varierande storlekar.

Möjligheten att hyra endast del av lokalen finns och kommer då med egen del av terrassen.

Från lokalen tar ni hissen direkt till Urban Deli's populära takterrass eller restaurang i markplan, samt Hotel With.

Omgivning

Sveavägen 44 var, när det stod färdigt 1942, det mest rationella kontorshuset i Sverige. Nu är det utvecklat till en levande mötesplats med innovativa kontorskoncept i kombination med butiker, hotell, bostäder och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten ligger alldeles i anslutning till gröna linjens t-banestation Hötorget och alldeles utanför entrén stannar flertalet innerstadsbussar. Det är promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar. Fastigheten ligger också nära Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.

Service

Nobiskoncernen finns på plats med sitt hotell Miss Clara som erbjuder 92 rum i den äldre delen av kvarteret. Vägg i vägg finns den napoletanska lyxpizzerian Giro. Urban Deli har café, restaurang och saluhall i gatuplanet. I nedre butiksplan finns även Hotel With.

Kontakta Annonsör

Anna-viktoria Lind
08-573 657 23
anna-viktoria.lind@skandiafastigheter.se

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City