Dokument

Planskiss
Faktablad
Faktablad

Sveavägen 20

Kontor, 109 m2, Stockholm, City

Varmt välkommen till en lokal med ett fantastiskt läge på Sveavägen, plan 6. Med generösa fönster och en imponerande utsikt över pulsen på Sveavägen gör detta en lokal som sticker ut. Lokalen har idag två mötesrum och en mindre arbetsyta men det finns möjlighet att ta bort ett av rummen för att tillskapa fler arbetsplatser.

Kontakta mig vid intresse så berättar jag mer!

Omgivning

Vi tycker att kontoret ska vara något man längtar till, en plats där man vill vara. Det ska vara lätt att ta sig dit, finna arbetsro, varierande arbetsmiljöer och möjligheter att socialisera med kollegor. Lägg till en inbjudande atmosfär och en hög servicenivå så har du receptet på en riktigt bra arbets- och mötesplats. Alla dessa faktorer har vi lagt stor vikt vid på Sveavägen 20.

Kommunikationer

Det ska gå snabbt och kännas enkelt att ta sig till jobbet. Sveavägen 20 ligger mitt i Stockholm City och Hötorgets tunnelbana har uppgång i fastigheten.
Det perfekta läget betyder dessutom att du bara har några minuters promenad till övriga tunnelbanelinjer på T-Centralen och Östermalmstorg.
Som om inte det vore nog går flertalet bussar utanför dörren och du har några kvarter till kommunikationer som pendeltåg, spårvagn, Arlanda Express och fjärrtåg.

Kontakta Annonsör

Destiny Frostad
0722145501
destiny.frostad@skandiafastigheter.se


Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i City

Liknande lediga lokaler i City