Sveavägen 168

Kontor, 1180 m2, Stockholm, Hagastaden

Eget våningsplan i känt landmärke
Nu finns chansen att hyra hela plan 3 i Wenner-Gren Centers låghus. Med ytor som går runt en innergård och med utsikt åt tre väderstreck så får ni en mycket ljus och trevlig lokal. Fastigheten innehåller mycket service så som restaurang, konferensmöjligheter och festvåning samt omklädningsrum med dusch och bastu. Varmgarage finns i huset, laddplatser för elbil samt cykelparkering.

Omgivning

Omgivning/natur

Med ett kontor på Sveavägen precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är en kort promenad bort från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.

Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

Närservice

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger och butiker. Stockholms största O'Learys är ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en after-work.

I Wenner-Gren center finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma.

För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer


Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-bane- och pendeltågsstation är Odenplan som är knappa 10 minuter bort. Hagastaden med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Övrigt


Våningsplan

3
Kontakta Annonsör

Krister Lööw
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se


Kontakt

Krister Lööw
Krister Lööw
070-832 16 29

Krister.Loow@fabege.se

Fabege AB
Läs mer om Fabege AB och deras 80 lediga lokaler
www.fabege.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328974

Utvalda lokaler från Fabege AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden