S:t Eriksgatan 113

Kontor, 28 m2, Stockholm, Hagastaden

Liten men naggande god; denna lokal genomgår komplett renovering och blir tillgänglig under hösten 2021.

I det historiska huset som byggdes åt Sara-koncernen finns nu möjlighet att hyra en liten men komplett lokal för upp till tre eller fyra personer. Toaletten förses med dusch och det lilla pentryt med de nödvändiga funktionerna. Tillträdande hyresgäst ges möjlighet att påverka materialval för golv, väggar och tak samt till viss del även kulör och utförande på wc och pentry. Högst upp i huset finns en stor takterrass med hänförande utsikt över hela stan. Som hyresgäst nyttjar du den fritt under årets alla dagar. Välkommen upp!

Omgivning

Omgivning/natur

Denna del av Hagastaden präglas av de gamla industribyggnaderna, idag fyllda med kontor. Här är det gallerier och små lunchställen som kantar både gator och gårdar. I Hagastadens norra delar pågår stadsutveckling med 6000 nya bostäder samt lokaler för kontor och forskning. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastadens urbana stadsliv.

Närservice

Fastighetsområdet Hagastaden har ett stort utbud av både handel, restauranger och övrig service. Allt du kan önska dig ligger inom promenadavstånd.

Kommunikationer


Pendeltågets Station Odenplan har en uppgång vid Vanadisplan, endast ngt kvarter från huset. Tunnelbanans Gröna Linje stannar närmast vid St Eriksplan och den Gula Linjen öppnar Station Hagastaden vid Torsplan. Flertalet innerstadsbussar, samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Härden 14, Sarahuset (Hus 810)

Planlösning

Lokalen utformas i samråd med tillträdande hyresgäst.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se

Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 80 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 317668

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden