Solnavägen 3

Kontor, 694 m2, Stockholm, Hagastaden

Life City, ett helt nytt hus med det bästa läget i Hagastaden. Bli granne med bolag som 10x Genomics, Pfizer och Astra Zeneca.
Life City går inte att ta miste på då huset ligger på en överdäckning av E4an. Med sina nio våningar och en iögonfallande arkitektur blir det en byggnad lätt att orientera sig efter. Entréplanet är öppet och välkomnande för alla, med en restaurang och möjligheter till spontana möten i en ljus och luftig innergård. En konferensanläggning med all service du kan tänka dig är en del av vad huset erbjuder. Byggnaden är miljöcertifierad enligt Breeam och försedd med rymliga cykelgarage, omklädningsrum och rikliga wellness-funktioner.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Hagstadens historiska hjärta, präglat av gamla industribyggnader i tegel som idag rymmer moderna kontor med urbana innergårdar. I kvarteren finns gallerier, trevliga restauranger och träningsmöjligheter. Vägg i vägg ligger Hagstadens nya stadskvarter med unik arkitektur som bidrar till stadsdelens internationella prägel, som attraherar många innovativa och kunskapsintensiva bolag. Sammantaget blir det en spännande och levande stadsdel med närhet till både Hagaparkens grönska och Vasastans urbana puls.

Närservice

I Hagastaden finns all tänkbar service och tjänster som underlättar vardagen både före, under och efter jobbet. Här finns flertalet restauranger, caféer och takbarer samt flera 4-stjärniga hotell och välrenommerade livsmedelsbutiker. I kvarteren finns flera gymkedjor varav ett med utomhusgym på tak, med utsikt över Stockholms nya skyline och skyskrapor. Med närhet till Brunnsviken och Hagaparken finns möjlighet till en löprunda, tennis, sup eller kajakpaddling.

Kommunikationer


Tunnelbanans gröna linje stannar vid Odenplan eller St Eriksplan, på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Endast 3 minuter från kvarteret ligger också pendeltågets station Odenplan, med uppgång vid Vanadisplan. Flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset. Påfart till E4 ligger 2 minuter bort och med cykel når man city på 10 minuter. När nya tunnelbanan är utbyggd får gula linjen en egen station i Hagastaden, med uppgångar vid Karolinska och en i korsningen Torsgatan/Norra Stationsgatan.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Life City

Våningsplan

5


Hiss

JaKontakta Annonsör

Alexander Yü
070-927 60 50
alexander.yu@al.se


Kontakt

Alexander Yü
Alexander Yü
070-927 60 50

alexander.yu@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 119 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324431

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden