Dokument

Planskiss

Solnavägen 29 H

Kontor, 85 m2, Stockholm, Solna

Fantastisk lokal utöver det vanliga!

Välkommen till Solnavägen 29 H där vi finner en lokal utöver det vanliga. Här har vi en takhöjd om ca 5 meter och otroliga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här söker vi en hyresgäst som kan bidra till bostäderna runt omkring alternativt en kontorshyresgäst som söker ett bra skyltläge. I grannhuset finns en nagelsalong samt en barbershop - varför vi dessvärre behöver tacka nej till dessa förfrågningar.
Lokalen disponeras på två plan där vi har 57 kvm i entréplan samt 28 kvm i ett entresolplan. Lokalen är utrustat med ett pentry samt RWC.

Omgivning

Här sitter du alldeles intill Solna Centrum med all den service som det erbjuder i form av restauranger, caféer och butiker. I närheten har du även Skytteholmsparken och en cykeltur på ca 10 minuter tar dig till fantastiska Hagaparken

Planlösning

Lokalen disponeras på två plan där vi har 57 kvm i entréplan samt 28 kvm i ett entresolplan. Lokalen är utrustat med ett pentry samt rwc.

Kommunikationer

Solna Centrum erbjuder tunnelbanans blå linje, pendeltåg, tvärbana samt busstrafik. Med cykel tar du dig in till Torsplan/Hagastaden på ca 5 minuter

Service

Då lokalen ligger invid Solna Centrum finns allt som man kan tänkas behöva såsom ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer, konditorier. Blir du shoppingsugen finns ett stort utbud av kläd- och skönhetsbutiker. Här finns även matbutiker, systembolag, vårdcentral, tandläkare, frisör, kemtvätt och skrädderi. Allt som du kan tänkas behöva finns i kvarteret!

Kontakta Annonsör

Cecilia Andersson
010-3311354
cecilia.andersson@novier.se