Slakthusplan 3

Kontor, 39 m2, Stockholm, Slakthusområdet

Bli en del av nya Slakthusområdet.
En mycket liten lokal men med stor karaktär och sjysst känsla. Fönstret består av 36 spröjsade rutor och till pentryt löper synliga kopparledningar på väggen. Arbetsrummet lämpar sig väl för ca 2-4 personer och i det inre rummet finns ett litet pentry. Eftersom det saknas toalett behöver man i denna lokal vara knuten till husets co-workingaktör, A-house via ett serviceavtal.

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Närservice

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Kommunikationer


Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 50 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar, varav den ena i direkt närhet till detta hus. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Börshuset

Våningsplan

3


Hiss

JaKontakta Annonsör

Cecilia Carlstedt
073-920 10 43
Cecilia.Carlstedt@al.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073-920 10 43

Cecilia.Carlstedt@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 120 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 325430

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Slakthusområdet