Skeppsbron 20

Kontor, 437 m2, Stockholm, Gamla Stan

Högst upp i denna pampiga byggnad finns detta unika vindskontor till förhyrning. Ingen beskrivande text kan göra denna fantastiska lokal rättvisa, den bör helt enkelt upplevas på plats. Så att boka en tid för visning rekommenderas!

Planlösning
Lokalarean fördelas över två plan; plan 6 om ca 227 m² och plan 7 om ca 210 m² vilka förbinds med en interntrappa.

Plan 6; har en välkomnade och rymlig entré med plats för reception. I anslutning till entréhallen finns ett mindre kapprum med plats för avhängning samt två wc varav en med dusch. Här finns det totalt 8 stycken arbetsrum varav 5 stycken vetter ut mot Skeppsbron, fantastisk utsikt över Saltsjön. De övriga rummen samt pentryt vetter mot Skottgränd och Brunnsgränd. Pentryt har luckor och arbetsbänk i ek, fullstor diskmaskin och matplats. Städförråd med vask finns även.

Plan 7; husets översta våningsplan utgörs 3 rum samt en större öppen yta. Centralt beläget i den öppna ytan finns ett snyggt pentry utrustat med fullstor kyl och diskmaskin i rostfritt stål. På detta våningsplan finns även två fräscha wc. Detta är en mycket spektakulär kontorsyta med stora taklanterniner så att det går att se ända upp till nock, takfönster och himlen. Utsikten är sagolik, både över Saltsjön och Stockholms takåsar.
Lokalen är väldigt ljus, har en fantastisk takhöjd och vackra detaljer så som spegeldörrar med infattat glas. Ytskikten är mycket välhållna och lokalen kan hyras i befintligt skick.
Bredband: Fiberanslutning finns. Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda sig av fiberoptiskt nätverk.

Antal rum: Totalt 11 arbetsrum, öppen kontorsyta och pentry.

Bekvämligheter: Cykelrum, Dusch och kyla.

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och från luft samt kyla.

Omgivning

Gamla Stan i Stockholm är en världsberömd stadsdel, känd för dess mysiga småbutiker, dess anrika smala gränder och torg samt sin historia. Slussens framtida utseende kommer i allmänhet lyfta Slussen och i synnerhet södra delarna av Gamla Stan enormt.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda. Tunnelbana Gamla Stan och Slussen med både röda och gröna linjer eller Kungsträdgården med blå linje Gångavstånd till flera busslinjer, exempelvis busslinjerna 2, 3 53, 57 och 76. Det är promenadavstånd till Stockholms Centralstation där fjärrtåg, pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår. En bit nedanför Slussen avgår färjorna som tar Dig till Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund.

Service

I Gamla Stan finns hundratals restauranger, mängder av mysiga caféer och butiker med mera. Du har den välsorterade Munkbrohallen på Munkbroleden, Coop Nära med postservice vid Järntorget samt nära till apotek. Kort och gott så har du här all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av verksamhet och hyresgäst.

Kontraktslängd: Långtidskontrakt
Kontraktstyp: Förstahandskontrakt

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Läs mer om Lokal Direkt och deras 102 lediga lokaler
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 325227

Utvalda lokaler från Lokal Direkt i Gamla Stan